Правду не можна говорити: з російськими пропагандистами стався конфуз у прямому ефірі (відео)

Читать на русском
Автор
6243
Пропагандисти забули відключити мікрофон
Пропагандисти забули відключити мікрофон. Фото Скрін із відео

Журналісти бояться покарання за правду про наслідки підриву Каховської ГЕС

Російські пропагандисти забули вимкнути трансляцію і почали обговорювати, чи варто їм говорити, що в результаті підриву Каховської ГЕС, в Чорному морі небезпечно купатися, в тому числі і на території росії, та висловлювати побоювання, що їх покарають за цю інформацію.

Інцидент стався під час ефіру "Комсомольської правди", відповідні кадри з’явилися у мережі.

"Я розумію, що там п**дець, але чи можна було про це говорити, чи варто було про це говорити... ти взагалі сказав, що не можна потикатися в Чорне море. Я о**їв від твоїх заяв, як би ми п**ди не отримали за це, ми і так вже вчора отримали", — каже один із пропагандистів ведучому.

Увага! Відео 18+, містить ненормативну лексику

Нагадаємо, внаслідок Каховської трагедії на всіх пляжах Одеси заборонили купатися. Наразі біля пляжів чергують автомобілі з гучномовцями, які сповіщають громадян про небезпеку. Крім того, під заборону потрапила і стихійна торгівля рибою та морепродуктами невстановленого місця вилову поблизу ринків, торгових центрів тощо.

Також "Телеграф" повідомляв, що в Одеській та Миколаївській областях після трагедії на Каховській ГЕС у воді виявлено холероподібний вібріон, який здатний викликати гострі кишкові інфекції.