"шойгу, де штани?": мережею гуляє фото пригожина нібито в польовому таборі, українці сміються

Читать на русском
Автор
2698
євгеній пригожин
євгеній пригожин. Фото росЗМІ

Деякі сумніваються, що на фото справді він

Ватажок ПВК "Вагнера" євгеній пригожин зник після свого провального заколоту в росії, а мережею почало гуляти фото, на якому людина, схожа на нього, без штанів сидить у наметі, ймовірно у якомусь польовому таборі.

Знімок публікують російські паблики, дехто стверджує, що пригожин знято нібито в таборі на території білорусі.

знімок видають за фото пригожину в польовому таборі в Білорусі

У той же час, "Білоруський гаюн" повідомляє, що паблік, який першим виклав це фото, вказав, що у метаданих оригінального знімку нібито була вказана дата зйомки — 12 червня (напередодні бунту 24 червня). Однак пізніше пост був відредагований, і червень замінили на липень.

"Припустимо, що це фото дійсно було зроблено 12 липня о 7:24, і в такому разі євген пригожин дійсно був у таборі під Осиповичами, а точніше він там ночував. 11 липня ми писали, що борт євгена пригожина в 3-й раз прилетів до Білорусі. Він приземлився в Мачулищах о 19:40. Далі, о 20:05 з аеродрому "Мачулищі" в район Осиповичів вилетіли 2 вертольоти: Мі-24 і Мі-8 ВПС РБ. Наступного дня, 12 липня, в район Осиповичів із Мачулищ знову літали гелікоптери Мі-24 і Мі-8 ВПС РБ, які повернулися до Мачулищ о 14:27 і 14:30. І головне, через 2 години і 20 хвилин із Мачулищ до рф, а точніше до Санкт-Петербурга, полетів борт пригожина", — сказано в повідомленні.

Українці вже почали жартувати з приводу "хлопчика у трусиках" та "шойгу, герасимов, де штани?". Деякі ж сумніваються, що це справді пригожин.

Зазначимо, пригожин не з’являвся у публічному просторі з вечора 24 червня. Є лише різні чутки, наприклад, що він нібито разом із командирами вагнерівців зустрічався у кремлі з президентом росії володимиром путіним. Однак жодних підтверджень цієї версії немає.

Більш того, зник не лише він — високопоставлений генерал сергій суровікін вже понад 20 днів не з’являється на публіці після невдалої спроби заколоту "вагнерівців".

Як раніше розповідав "Телеграф", розслідувачі російського ЗМІ "Проект", поспілкувавшись із десятком знайомих та співробітників пригожина, випустили про нього детальний матеріал. У ньому сказано, що голова ПВК "Вагнера" є людиною із садистськими нахилами.