Залишилися обидві: нардепа Полякова ховали дружина і співмешканка (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 13 жовтня 2021, 19:14

Антона Полякова поховали на кладовищі "Яцево" у Чернігові

У понеділок, 11 жовтня, у Чернігові попрощалися з 33-річним народним депутатом Антоном Поляковим. На жаль, прощальна церемонія не обійшлася без скандалу між вдовою померлого нардепа Галиною Поляковою, з якою він виховував двох доньок, та його співмешканкою Анною Скороход, з якою Поляков мав стосунки.

Як повідомив Telegram-канал PavlovskyNews, попри скандал у залі філармонії, Анна Скороход залишилася на похоронах нардепа до кінця.

Співмешканку Полякова не зупинив навіть той факт, що родина померлого її появі на церемонії прощання відверто не зраділа, а коли народна депутатка поставила на труну букет квітів — матір нардепа одразу його зняла.

Неможливо відобразити вміст. Переглянути у Telegram
Анна Скороход залишилася на похороні Антона Полякова до останнього

Джерела наближені до Антона Полякова розповіли "Телеграфу", що офіційно нардеп не був розлучений зі своєю дружиною, однак це не заважало йому жити разом та перебувати у стосунках з колегою по парламенту Анною Скороход. До слова, співмешканка Полякова після звістки про його смерть втратила свідомість і заявила, що вона вагітна. Із стін Верховної Ради її забрала "швидка", а після цього випадку жодних коментарів від Скороход не було.

Нагадаємо, що у померлого нардепа залишилося двоє маленьких дітей — двоє дівчаток, яких народила йому дружина Галина. На сторінках нардепа у соцмережах було безліч фото з ними.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, народні депутати, які були присутні на церемонії прощання з нардепом у Чернігові заявили, що не вірять у його наркотичну залежність а те, що сталося, вважають вбивством.