"Виконував замовлення": Скороход розповіла, кого вважає причетним до смерті Антона Полякова

Читать на русском
Автор
13136
На думку Анни Скороход, Антона Полякова "замовили" Новина оновлена 02 грудня 2021, 07:09
На думку Анни Скороход, Антона Полякова "замовили". Фото telegraf.com.ua

Декілька днів після загибелі коханого Ганна Скороход провела у шоковому стані

Колишній особистий помічник народного депутата Ганни Скороход Руслан Джамбулатов може бути причетний до загибелі нардепа Антона Полякова, який помер 8 жовтня за досить загадкових обставин.

Таку думку висловила сама Скороход під час інтерв’ю для YouTube-каналу "PANCHENKO".

За словами жінки, Антон Поляков досить часто бачився із Русланом Джамбулатовим. При цьому Ганна Скороход знала далеко не про всі їхні особисті зустрічі. Невідомо їй і те, які теми порушувалися чоловіками під час розмови. При цьому політик упевнена: без "допомоги" Джамбулатова у справі щодо смерті Полякова не обійшлося.

"Я можу з упевненістю заявити, що Руслан Джамбулатов замішаний у вбивстві", — наголосила Ганна Скороход.

Нардеп висловила припущення, що, мабуть, Антона Полякова міг хтось "замовити". Таким чином Джамбулатов міг виконувати це "замовлення", або ж діяти через якісь інші мотиви.

Також Скороход зазначила, що дуже мало інформації повідомляється про третю людину, яка була присутня з Поляковим та Джамбулатовим в останній вечір життя нардепа. Мова про азербайджанського хакера Хатаї Алієва. На думку Анни Скороход, будь-які факти про цю людину можуть замовчуватися навмисно.

Щодо особистого спілкування із уже згаданим Джамбулатовим, то депутат зазначила — так, вона справді зв’язувалася з ним після смерті Полякова. Однак жодної інформації про останні години коханого так і не дізналася.

Анна Скороход дала інтерв’ю про Антона Полякова

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що співробітникам МВС вдалося отримати повний доступ до файлів Антона Полякова на його мобільному телефоні. Це нібито допомогло остаточно "скласти весь пазл" щодо його останнього вечора у житті. Трохи пізніше у відомстві зазначили, які версії загибелі нардепа розглядаються наслідком в якості основних.