Україна — Ірландія: де і коли дивитись матч Ліги націй

Читать на русском
Автор
1508
Тренування збірної України
Тренування збірної України. Фото Українська асоціація футболу (УАФ)

Останній матч літа "Жовто-сині" зіграють у Польщі

Збірна України після успіху в Лізі націй у двох стартових поєдинках знову проведе ще одну гру у польському Лодзі, де була розгромлена Вірменія (3:0).

У прямому ефірі в Україні гру ЛН проти збірної Ірландії покаже телеканал Індиго ТБ. Про це повідомляє офіційний сайт транслятора.

УКРАЇНА — ІРЛАНДІЯ: ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Крім того, пряма відеотрансляція зустрічі буде доступна на телеканалі "Футбол 1" та платформі oll.tv (необхідна підписка, — Ред.). Збірна України прийме команду Ірландії у польському Лодзі на стадіоні ЛКС у вівторок, 14 червня. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. "Телеграф" проведе текстовий онлайн поєдинку, під час якого у нас на сайті оперативно будуть доступні відео голів та найкращі моменти.

Нагадаємо, у першому турі Ліги націй "Жовто-сині" обіграли якраз команду Ірландії. У Дубліні підопічні Олександра Петракова здобули мінімальну перемогу з рахунком 0:1. Після двох зіграних ігор наша команда посідає перше місце у квартеті B1. Ірландці у минулому турі зуміли здолати шотландців (3:0).

Турнирное положение команд в группе B1 Лиги наций УЕФА
Турнірне становище команд у групі B1 Ліги націй УЄФА

Раніше повідомлялося, що українські футболісти не зуміли пробитися на ЧС-2022, поступившись Вельсу (1:0) у фінальному раунді європейського відбору. Трансляція цього поєдинку в Україні зазнала хакерської атаки з боку росіян.