Нокаутувати Шотландію допоможе Усик! Чемпіон прийшов на тренування збірної України

Читать на русском
Автор
Олександр Усик на тренуванні збірної України
Олександр Усик на тренуванні збірної України. Фото Інстаграм

Легендарний боксер підтримав наших футболістів перед ключовою грою

Сьогодні збірна України зіграє вирішальний матч у Лізі націй! За путівку до вищого дивізіону турніру підопічні Олександра Петракова зустрінуться із Шотландією. Дивіться пряму трансляцію матчу Україна — Шотландія на нашому сайті.

Гра відбудеться у Кракові та розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Турнірні розклади такі: Шотландія – 12 очок, Україна – 10. Тобто нас влаштовує лише перемога. А як її здобути, якщо пару днів тому шотландці розгромили Україну (3:0)? Потрібні нестандартні рішення. І головний тренер команди Олександр Петраков знайшов крутого мотиватора. Запросив на тренування чемпіона світу з боксу у надважкій вазі Олександра Усика.

Усик на тренуванні збірної України

Сам Олександр зізнався, що здійснилася його мрія — він побував у роздягальні національної команди.

Чи вчив боксер футболістів, як бити у щелепу суперника, історія замовчує. Очевидно, команда трохи розвантажилася психологічно і зарядилася емоційно перед матчем року. Та й не обійшлося без селфі.

Данило Ігнатенко сфотографувався з чемпіоном

До речі, матч Україна – Шотландія покажуть безкоштовно одразу на кількох платформах.

Нагадаємо, у цьому розіграші Ліги націй збірна України раніше провела п’ять ігор. Наша команда не без проблем обіграла Ірландію (1:0), переграла збірну Вірменії (3:0), поділила очки з ірландцями (1:1), розгромно поступилася Шотландії (0:3) і декласувала команду Вірменії (5:0).

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу