Спробуйте вушко з "травою": Тайсон і Холіфілд продають особливий мармелад

Читать на русском
Автор
666
Холіфілд та Тайсон зі своєю продукцією
Холіфілд та Тайсон зі своєю продукцією

Легендарні боксери вирішили заробити на скандальному поєдинку

Два колишні абсолютні чемпіони світу в суперважкій вазі Майк Тайсон і Евандер Холіфілд відкривають спільний бізнес. Боксери випускатимуть жувальний мармелад на основі марихуани.

Як повідомляє Fox News, особливістю продукції буде її форма — вироби зроблять у формі вуха Холіфілда, від якого Тайсон відкусив шматочок під час їхнього знаменитого поєдинку. Називатиметься мармелад Holy Ears ("Святі вуха").

Нагадаємо, у червні 1997 року під час бою Холіфілд залишився без мочки правого вуха. Так "Залізний Майк" відповів на клінч Евандера та удар головою. У результаті через свій укус Тайсон залишився без чемпіонського поясу, боксерської ліцензії на рік і заплатив 3 млн доларів штрафу.

"Це все чортові наркотики. Я був під кайфом і в ту секунду взагалі не думав", — виправдовувався Майк. "Найголовніше — це прощення, і я вибачив його. Все було не так погано, як це піднесли", — відповів Холіфілд.

Нагадаємо, що цієї весни в соцмережах з’явилося відео, на якому "Залізний Майк" б'є пасажира в літаку. Чоловік діставав Майка і нерви боксера не витримали.

Раніше Тайсон підтримав український народ у війні з росією.