До сліз: футболіст поїхав на ЧС-2022 і там уперше побачив свою племінницю

Читать на русском
Автор
1400
Довгоочікувана зустріч
Довгоочікувана зустріч. Фото Колаж "Телеграфу"

Майсон Маунт зустрівся зі своєю сестрою та її дочкою

Зворушлива історія сталася на чемпіонаті світу з футболу після матчу між збірними Англії та Ірану. Півзахисник англійської команди Мейсон Маунт вперше зустрівся зі своєю трирічною племінницею Поппі.

Старша сестра Маунта живе у Сіднеї. Три роки тому вона народила дочку, після чого розпочалася пандемія коронавірусу. У результаті ні Стейсі не могла подорожувати до Англії, ні рідні не могли її відвідувати, пише Daily Mail.

І ось тепер вони зустрілися на чемпіонаті світу у Катарі. Стейсі та Поппі були одягнені у футболки збірної Англії з прізвищем Маунт.

Після фінального свистка Мейсон пішов на трибуни до сестри та обійняв племінницю.

Нагадаємо, що збірна Англії у другому поєдинку на мундіалі зіграла внічию з командою США. І тепер 29 листопада зіграє із командою Уельс останній матч групового етапу.

Раніше ми писали, що авіакомпанія Ryanair жорстокого пожартувала з півзахисника "Манчестер Юнайтед" Джейдона Санчо. Він не потрапив до заявки національної команди на чемпіонат світу.

ЧС-2022 у Катарі завершиться 18 грудня. У нас на сайті доступні всі результати матчів, а також турнірне становище команд на груповій стадії.