Шалена перестрілка на ЧС-2022: Камерун відіграв два м’ячі, Сербія встановила рекорд (відео)

Читать на русском
Автор
2412
Шалена перестрілка на ЧС-2022: Камерун відіграв два м’ячі, Сербія встановила рекорд (відео)

Бойова нічия на чемпіонаті світу

Збірні Камеруну та Сербії видали поки що найкрутіший поєдинок чемпіонату світу. Глядачі побачили шість голів, а ми вели онлайн-трансляцію матчу із відео повторами забитих м’ячів.

Сербія стала першою збірною в історії чемпіонатів світу, яка забила два голи у доданий до першого тайму час. Так вони відповіли на влучний удар Кастелетто.

Після перерви серби скористалися грубою помилкою захисників і Мітрович зробив комфортні – 3:1. Але камерунці за дві хвилини перевернули все з ніг на голову, коли спіймали суперника на спробі створити штучне становище поза грою.

А Венсан Абубакар став першим африканцем в історії, який оформив гол+пас у матчі чемпіонату світу після виходу на заміну.

Камерун — Сербія — 3:3

Голи: Кастелетто, 29, Абубакар, 63, Шупо-Мотінг, 66 — Павлович, 45+1, С. Мілінкович-Савіч, 45+3, А. Мітрович, 53

Камерун: Епассі, Фай, Кастеллетто, Нкулу, Толо, Замбо-Ангісса (Гуе, 81), Кунде (Ондуа, 68), Хонгла (Абубакар, 55), Мбемо (Нкуду, 81), Шупо-Мотінг, Токо-Екамбі ( Басогог, 68).

Сербія: В. Мілінкович-Савич, Міленкович, Велькович (Бабич, 78), Павлович (С. Мітрович, 55), Живкович (Радоньїч, 79), Лукич, Максимович, Костич (Джурічич, 90+2), Тадич, А. Мітрович, С. Мілінкович-Савич (Груїч, 79).

Огляд матчу

Турнірна таблиця

Дивіться онлайн-трансляцію матчу Бразилія — Швейцарія

Раніше ми писали, що збірна Сербії спровокувала міжнародний скандал на чемпіонаті світу. А все через прапор, який серби повісили у себе в роздягальні.

А ось хорватські фанати грубо образили воротаря збірної Канади, чия родина стала жертвою війни на Балканах.