Суркіс втратив мільйони: головна зірка "Динамо" піде безкоштовно

Читать на русском
Автор
Віктор Циганков
Віктор Циганков. Фото ФК Динамо (Київ)

"Динамо" упустило можливість продати Віктора Циганкова

Віктор Циганков, вінгер збірної України та київського "Динамо", куди нещодавно повернувся Олександр Шовковський, піде з клубу вільним агентом до іспанської "Жирони".

Про це повідомляє "Бомбардир" на своєму telegram-каналі. За інформацією джерела, кияни не отримають гроші за перехід футболіста, адже трансфер відбудеться вже після закінчення контракту Віктора із "Біло-синіми".

Циганков пройшов медогляд у "Жироні" та підписав 4-річний контракт з іспанським клубом, який входить до родини клубів "Сіті Груп" разом з "Ман Сіті", "Труа", "Палермо", "Нью-Йорком" та іншими. 25-річний українець приєднається до нової команди на правах вільного агента влітку 2023 року.

"Віктор Циганков вже у Жироні!

Він вже пройшов медогляд! І підписав угоду на 4 роки.

В понеділок офіційно оголосять про підписання контракту з літа 2023. (Як вільний агент).

А ці пів року Віктор проведе в київському Динамо.

Нагадаю, що Жирона входить в родину клубів Сіті груп разом з Ман Сіті, Труа, Палермо, Нью Йорк Сіті та іншими клубами", — йдеться у повідомленні "Бомбардира".

Циганков усю кар’єру провів у "Динамо". У поточному сезоні Віктор зіграв 28 матчів, у яких відзначився 10 голами та 6 асистами. Transfermarkt оцінює українця у 22 млн євро. Президент "Динамо" Ігор Суркіс, напевно, кусає лікті у зв'язку з цим переходом футболіста.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" змінило клубні кольори після звільнення Херсона. До речі, один із гравців Біло-синіх поділився сімейною історією зі звільненого обласного центру.