Виховав чемпіонку: рф вбила у Дніпрі відомого тренера та його дружину

Читать на русском
Автор
1377
Валентин Вознюк загинув внаслідок ракетного удару рф по Дніпру
Валентин Вознюк загинув внаслідок ракетного удару рф по Дніпру. Фото facebook.com/fladdnepr, Телеграф

Країна-агресор занапастила десятки життів

Внаслідок ракетного удару росії по житловому будинку в Дніпрі 14 січня загинув тренер з легкої атлетики, директор Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №3 Дніпровської міської ради Валентин Вознюк.

Про смерть спортивного діяча повідомила Федерація легкої атлетики Дніпропетровської області та Дніпра у Facebook. Внаслідок обстрілу загинула також дружина фахівця. Тренер декілька днів вважався зниклим безвісти.

"Увага! При обстрілі 14.01. від вибуху ворожої ракети загинув Валентин Феофанович Вознюк, який багато років очолював СДЮСШОР-3 з легкої атлетики в місті Дніпро та його дружина. Вічна пам’ять загиблим… П*кидькам, які зробили це — немає прощення", — йдеться у повідомленні Федерації.

Серед учениць Вознюка була золота медалістка Європейських ігор-2019 та бронзова призерка Олімпіади-2012 в естафеті 4х400 метрів Анна Рижикова.

"Він був найкращим директором і чудовою людиною, колектив школи відчував себе родиною, тому що вмів об’єднувати людей навколо улюбленої справи, і він завжди з повагою ставився до тренерів та спортсменів. Вічна пам’ять Вам, Валентин Феофанович", — написала Рижикова у своєму Instagram.

Нагадаємо, пошукові роботи у Дніпрі були припинені 17 січня. За даними влади, кількість загиблих зросла до 45 осіб, серед яких шість дітей.

Раніше повідомлялося, що від удару рф по Дніпру загинув відомий тренер з боксу.