ЗСУ на фронті ліквідували окупанта-футболіста

Читать на русском
Автор
2336
Костянтин Берлюза
Костянтин Берлюза. Фото bragazeta.ru

Подробиць смерті гравця поки що немає

Збройні сили України (ЗСУ) ліквідували на фронті захисника футбольного клубу "Рубін" із Брянської області Костянтина Берлюзу. Напередодні в Україні знайшов свою смерть частково мобілізований російський хокеїст Олександр Подставкін.

Про смерть футболіста повідомляє російське видання "Брянські новини". Повідомляється, що 36-річний гравець також потрапив під часткову мобілізацію.

Зазначається, що Берлюза небагато часу провів на фронті. Похорон окупанта відбудеться наступного тижня. Костянтин, який виступав на позиції захисника у складі "Рубіна", грав у Кубку області з футболу, чемпіонаті росії (3-й за силою дивізіон), а також у місцевому турнірі Кубку Навроцького. Загалом на його рахунку 18 матчів, 15 з яких у старті.

Раніше відомий російський боксер Денис Лебедєв висловив свою готовність іти воювати за путіна, цинічно заявляючи, що з ними бог. Нагадаємо, російський чемпіон AMC Fight Nights у середній вазі Володимир Мінєєв охоче пішов у військкомат після повістки та заявив, що готовий отримати "бойовий досвід" в Україні.