Українські фігуристи запалили на чемпіонаті світу під "Воплі Відоплясова" (відео)

Читати російською
Автор

Українці посіли високе місце після короткої програми

У канадському Калгарі стартував юніорський чемпіонат світу з фігурного катання. Напередодні український фігурист Вадим Новіков став переможцем турніру серед юніорів Bellu Memorial у Бухаресті (Румунія).

Високе четверте місце після першого дня змагань у Канаді посідає українська спортивна пара Віолетта Сєрова/Іван Хобта. Про це повідомляє НОК України у telegram.

Учні Пилипа Залевського чисто, без помилок, виконали свою коротку композицію під хіт "Весна" гурту "Воплі Водоплясова". На початку виступу фігуристи продемонстрували відмінну потрійну підкрутку, так само добре вони впоралися з іншими елементами та набрали 58.47 балів.

На лідируючі позиції вийшла американська спортивна пара Софія Барам/Даніель Тюменцев – 66:95. Другий результат у представників Франції Оксани Вуйламоз/Флав’єна Жініо – 60.58, треті йдуть австралійці Анастасія Голубєва/Гектор Гіотопулос Мур – 59.18.

Раніше повідомлялося, що Українська федерація фігурного катання на ковзанах звинуватила грузинську сторону у втраті моральних орієнтирів.

Нагадаємо, у боях на Донбасі загинув відомий український фігурист.