Президент бразильського клубу поліз битися з арбітрами та отримав прапорцем у око (відео)

Читать на русском
Автор
1072
Сена влаштував бійку на полі
Сена влаштував бійку на полі. Фото Колаж "Телеграфу"

Керівник "Сержипі" був незадоволений підсумком кубкової гри

Президент бразильського клубу "Сержипі" Ернан Сена після фінального свистка матчу його клубу з "Ботафого" у 1/64 фіналу Кубка Бразилії вибіг на поле та напав на арбітрів. Раніше матч у Львові завершився побоїщем.

Кубкова зустріч завершилася внічию – 1:1. Гостьова команда пройшла у наступну стадію. Рахунок у першому таймі відкрив захисник "Сержипі" Аугусто Потігуар. Футболісти "Ботафого" забили гол у відповідь, який дозволив їм пройти далі, лише на десятій компенсованій хвилині. Відзначився захисник Адріелсон.

Відразу після фінального свистка Ернан Сена опинився на полі, побіг на суддівську бригаду і завдав кілька ударів суддям. Один із бокових арбітрів у відповідь розбив прапорцем окуляри президенту "Сержипі". Він залишав поле з кров’ю на обличчі.

Нещодавно ми писали, що гравці закарпатського "Минаю" поставили на місце представників ярославського "Шинника". Українці заступилися за персонал турецького готелю та побили росіян.

До речі, раніше в Туреччині побилися російські та українські хокеїсти. Ми також повідомляли, що футболіст збірної України Данило Сікан побив росіянина у турецькому готелі.