Новий рекорд у футболі! У Чилі воротар забив гол із величезної відстані (відео)

Читать на русском
Автор
1777
Леандро Рекена
Леандро Рекена. Фото Screenshot

Футболіст забив гол зі 101 метра

Аргентинський голкіпер чилійського клубу "Кобресаль" Леандро Рекена відзначився неймовірним голом, відправивши м’яч у сітку протилежних воріт зі свого воротарського майданчика. Нещодавно у першості Аргентини футболіст вразив ворота суперників ударом з льоту та в дотик із центру поля.

Про рекордне взяття воріт повідомляє TNT Sports Chile у Twitter. За інформацією джерела, гол було забито зі 101 метра, що є новим рекордом у футболі. Клуб після матчу послав заявку на рекорд Гіннесса.

На 77-й хвилині гри чемпіонату Чилі з "Коло-Коло" за рахунку 2:0 на користь "Кобресаля" Рекен вибив м’яч зі свого воротарського майданчика у бік воріт суперників. М’яч ударився об газон на чужій половині поля та перестрибнув воротаря гостей Браяна Кортеса, після чого закотився у ворота. Кобресаль у підсумку переміг із рахунком 3:1, а Рекена незабаром офіційно стане автором рекордного голу.

Відеоогляд матчу "Кобресаль" — "Коло-Коло":

Нагадаємо, найдальшою дистанцією, з якою до цього забивали гол в офіційних іграх, була відстань в 96,01 метра. В той раз відзначився голкіпер "Ньюпорта" Том Кінг.

Раніше повідомлялося, що "Арсенал" Олександра Зінченка залишив єврокубки, пропустивши безглуздий гол із центру поля.

Нагадаємо, футболіст у В’єтнамі отримав травму, святкуючи гол у стилі Кріштіану Роналду.