14-річний український боксер нокаутував усіх суперників на міжнародному турнірі та отримав пропозицію представляти ОАЕ

Читать на русском
Автор
24883
Павло Павлов виграв турнір у Фуджейрі
Павло Павлов виграв турнір у Фуджейрі. Фото ukrdubai.com

Спортсмен справив фурор на організаторів турніру

Український боксер із Вінниці Павло Павлов виборов золоту медаль на відкритому чемпіонаті ОАЕ з боксу серед юніорів, який проходив у Фуджейрі. Напередодні українець Федір Черкашин (22-0, 14 КО) здобув чергову дострокову перемогу на профі-ринзі.

Цікаво, що всіх своїх суперників 14-річний Павло переміг достроково у першому раунді. Про це повідомляє ukrdubai.com.

14-річний школяр із Вінниці Павлов приїхав до Дубая з України на реабілітацію після операції на коліні. Він зайшов до місцевого клубу Spartans Boxing Club, де йому запропонували взяти участь у відкритому чемпіонаті з боксу Sheikh Mohammad Bin Hamad Al Sharqi Ramadan Open Boxing Championships. Зрештою Павло переміг у ваговій категорії до 48 кг.

У всіх поєдинках Павло перемагав технічним нокаутом у першому раунді, а в одному із матчів навіть оформив неймовірну перемогу за 16 секунд. Зазначимо, що після гучного тріумфу Федерація боксу ОАЕ пропонує юному чемпіону поїхати на міжнародний турнір у Сінгапурі представляти Емірати.

Раніше повідомлялося, що відомий український боксер відмовився від поєдинку з білорусом.

Нагадаємо, зірковий український боксер Ігор Шевадзуцький (10-1, 8 КО) програв поєдинок представнику ДР Конго Мартіну Баколе (18-1, 13 КО).