"Ман Сіті" у битві за чемпіонство принизив "Арсенал" із Зінченком (відео)

Читати російською
Автор

Містяни знищили Канонірів на "Етіхад"

У середу, 26 квітня, "Манчестер Сіті" в рамках центрального матчу 33 туру чемпіонату Англії сезону 2022/23 приймав лондонський "Арсенал".

Зустріч, яка проходила в Манчестері на стадіоні "Етіхад", завершилася з рахунком 4:1 на користь господарів. Про це повідомляє пресслужба манкуніанців у Twitter.

Вже у першому таймі Городяни фактично вирішили всі питання про переможця матчу. На 7-й хвилині Кевін Де Брейне ударом з-за меж штрафного майданчика вразив нижній кут воріт гостей. А у компенсований до першого тайму час Джон Стоунз забив гол, який ледь не зарахували через уявний офсайд. На початку другого тайм Де Брейне у швидкій контратаці оформив дубль. Під завісу зустрічі Роб Холдінг забив гол престижу. А на 90+6 хвилині Ерлінг Голанд встановив остаточний рахунок у матчі – 4:1.

"Манчестер Сіті" — "Арсенал" — 4:1

Голи: Де Брюйне (7, 55), Стоунз (45+1), Холанд (90+5) — Холдінг (86).

Попередження: Діаш (45+5), Гріліш (76), Родрі (88) — Парті (76).

"Манчестер Сіті": Едерсон, Вокер, Діаш, Стоунз, Аканджі, Родрі, Де Брюйне (Альварес, 81), Гюндоган (Марез, 71), Бернарду Сілва, Гріліш (Фоден, 87), Холанд.

"Арсенал": Рамсдейл, Вайт, Габріел, Холдінг, Зінченко, Парті, Джака (Жоржиньйо, 60), Едегор (Сміт-Роу, 72), Сака (Нелсон, 81), Мартінеллі (Тросар, 60), Жезус (Нкетіа, 81).

Статистика матчу Ман Сіті - Арсенал

Лівий захисник "Арсеналу" українець Олександр Зінченко вийшов на поле зі стартових хвилин та відіграв весь матч.

Повний відеоогляд зустрічі:

Цей результат залишив "Арсенал" (75 очок) на першому місці у турнірній таблиці АПЛ. "Ман Сіті" (73 очки) йде другим, проте у Городян є дві гри у запасі.

Нагадаємо, "Ман Сіті" все ще претендує на требл цього сезону. Містяни пробилися у фінал Кубка Англії, де зіграють проти "Манчестер Юнайтед", а також вибили "Баварію" на шляху до півфіналу Ліги чемпіонів.

"Арсенал", у свою чергу, зосереджений лише на АПЛ після безглуздого вильоту від "Спортінга" у Лізі Європи на стадії 1/8 фіналу.