Усик — Ф’юрі, Джошуа — Вайлдер: названі гонорари боксерів грандіозного шоу боксу

Читать на русском
Автор
1289
Олександр Усик, Тайсон Ф’юрі, Деонтей Вайлдер та Ентоні Джошуа
Олександр Усик, Тайсон Ф’юрі, Деонтей Вайлдер та Ентоні Джошуа. Фото instagram.com/usykaa, instagram.com/bronzebomber, instagram.com/tysonfury, instagram.com/anthonyjoshua

Окрім чемпіонів на ринг вийдуть не менш імениті колишні володарі титулів у гевівейті

Саудівська Аравія планує організувати неймовірне шоу боксу за участю найкращих боксерів суперважкого дивізіону, включаючи чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (20-0, 13 KO), який нещодавно побував на передовій.

Учасниками шоу також стануть: володар поясу WBC Тайсон Ф’юрі (33-0-1, 24 KO), а також ексчемпіони світу в гевівейті Ентоні Джошуа (25-3, 22 КО) та Деонтей Вайлдер (43-2-1, 42 КО). Боксери отримають шалені гроші за свою участь, передає журналіст Майкл Бенсон у Twitter з посиланням на журналіста talkSPORT Саймона Джордана.

За інформацією джерела, найбільшу суму грошей отримає Ф’юрі: 90 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 113 млн доларів), Усик заробить 60 мільйонів фунтів (75 млн доларів), а Вайлдер та Джошуа отримають по 30 мільйонів фунтів (по 37 млн доларів).

У Саудівській Аравії хочуть провести поєдинки Усик — Ф’юрі, Джошуа — Уайлдер у рамках одного грандіозного вечора боксу, переговори тривають.

Нагадаємо, Усик мав битися з Ф’юрі у квітні 2023 року, проте сторони не зуміли домовитися через пункт про реванш.

Нещодавно Олександр з’їздив на передову, де взяв до рук зброю. Через це в росії почалася істерика.