"Знаєте, навіть добре": глава російської художньої гімнастики зраділа санкціям проти рф

Читати російською
Автор

Пропутинська функціонерка задоволена наслідками

Глава всеросійської федерації художньої гімнастики Ірина Вінер висловила задоволення санкціям проти рф, де давно виношують плани провести альтернативну Олімпіаду.

Про це вона заявила в інтерв’ю "Матчу ТВ". На її думку, це посилює зростання рівня змагань в країні-агресорі.

"Знаєте, навіть добре, що в нас зараз санкції. Раніше були Кубки світу, а зараз це Кубки найсильніших. На Кубках світу могли виступати дві дівчинки від країни, а на Кубку Найсильніших виступає дуже багато гімнасток — від регіонів, від клубів", – вважає Вінер.

Пропутинська функціонерка додала, що раніше могли виступати дві людини, тому багато атлеток залишалися в тіні, тоді як зараз — багато змагань та відборів.

"Дівчатка не встигають їздити, змагання йде за змаганням. Ми навіть радимо брати участь не у всіх великих турнірах, щоб зберегти здоров’я і все-таки не перестаратися", — не приховує захоплення Вінер.

Раніше вона ж заявила, що Ігри країн організацій ШОС і БРІКС за своїм рівнем не поступатимуться Олімпіадам та першостям світу.

Нещодавно російська Z-гімнастка поскаржилася, що не виграла золоту медаль на Олімпіаді-2020 в Токіо через "змову суддів".