Фінляндія — США: відеоогляд матчу-відкриття ЧС-2023

Читать на русском
Автор
852
Роздягальня збірної США Новина оновлена 15 травня 2023, 20:11
Роздягальня збірної США. Фото twitter.com/usahockey

Перша гра ЧС-2023 подарувала нам вогненну дуель найсильніших команд

У п’ятницю, 12 травня, матчем Фінляндія — США стартував 86-й чемпіонат світу з хокею з шайбою. З розкладом, прямими трансляціями, результатами, відеооглядами матчів та турнірним становищем команд на ЧС-2023 можна ознайомитись на сайті "Телеграф".

Відеоогляд матчу Фінляндія — США доступний на YouTube-каналі IIHFWorlds. Зустріч групи А пройшла у фінському Тампере і завершилася розгромною перемогою американців з рахунком 4:1.

Відеоогляд матчу ЧС-2023 Фінляндія — США

Зазначимо, Фінляндія та США на ЧС-2023 виступають у групі А разом із командами Швеції, Німеччини, Данії, Франції та Угорщини. Чотири найкращі колективи групи вийдуть у плей-офф змагань, а найгірша команда вилетить у слабший дивізіон.

Додамо, збірні росії та Білорусі не беруть участі в чемпіонаті світу через усунення. Міжнародна федерація хокею не хоче бачити представників країн-агресорів на турнірах під своєю егідою до закінчення війни в Україні.

Нагадаємо, збірна України цього року виступала на чемпіонаті світу в дивізіоні 1B, проте не зуміла піднятися в класі, посівши друге місце у своїй групі. Українці в очному протистоянні програли команді Японії.