Латентна вата? Зозуля жорстко пройшовся по Шевченку

Читать на русском
Автор
1229
Роман Зозуля розкритикував Андрія Шевченка
Роман Зозуля розкритикував Андрія Шевченка. Фото Facebook Романа Зозулі

"Шева" засвітився на матчі Ліги чемпіонів поряд із сербом Новаком Джоковичем

Український футболіст-волонтер Роман Зозуля наїхав на легенду українського футболу Андрія Шевченка, який сидів поряд з тенісистом Новаком Джоковичем на матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів "Мілан" — "Інтер" (1:1). Серб підтримує повернення росіян у міжнародний спорт, а його батько публічно підтримав рф у війні проти України.

Відповідний пост Зозуля опублікував на своїй сторінці у Facebook. Роман не розуміє, як амбасадор платформи United 24 може публічно спілкуватися з людиною, яка активно виступає за повернення росіян у міжнародний спорт. Новак навіть відмовився коментувати війну в Україні.

"Чомусь Андрій Миколайович вперто робить вигляд, що його особисті інтереси, дружба і вподобання поза війною. Такий собі ситуативний патріотизм.

Ми вимагаємо від усього світу санкцій і недопуску російських спортсменів до міжнародних чемпіонатів і змагань, а наш амбасадор тусить з основними адептами й пропагандистами протилежної точки зору. То чи адекватно після цього нас сприймають у світі?", — написав Роман.

Роман Зозуля розкритикував Андрія Шевченка
Роман Зозуля розкритикував Андрія Шевченка

Раніше Зозуля розкритикував Шевченка за бездіяльність після того, як президенту України Володимиру Зеленському відмовили надати слово на ЧС-2022. При цьому Роман нагадав "Шеві" про його колишнього бізнес-партнера Романа Абрамовича.