Допомагає лише російському олігарху: Зозуля розмазав "Шеву" за скандальне фото

Читать на русском
Автор
1368
Роман Зозуля розкритикував Андрія Шевченка за бездіяльність
Роман Зозуля розкритикував Андрія Шевченка за бездіяльність. Фото Facebook Романа Зозулі

Зозуля розкритикував легенду українського футболу

Український футболіст-волонтер Роман Зозуля відреагував на новину про те, що Міжнародна федерація футболу (ФІФА) відповіла відмовою на прохання президента України Володимира Зеленського виступити з відеозверненням перед фінальним матчем ЧС-2022 з футболу в Катарі Аргентина — Франція.

Відповідний пост Роман опублікував на своїй сторінці у Facebook. Зозуля жорстко "пройшовся" не лише по самій організації, дісталося й Андрію Шевченку. Футболіст-волонтер вважає, що "Шева" міг би використати свої зв’язки, щоб допомогти Зеленському в цій ситуації, адже він особисто знайомий із президентом ФІФА Джанні Інфантіно. Також Зозуля нагадав про зв’язки колишнього гравця та тренера збірної України з російським олігархом Романом Абрамовичем.

"А це посол благодійної платформи United24 Андрій Шевченко на фото із директором FIFA, який сьогодні відмовив президентові України у виступі перед фіналом ЧС.

То може Андрій використав би свої зв’язки на благо країни та домовився про виступ президента?! Чи може він лише вести переговори з депутатами, щоби з його бізнес-партнера, російського олігарха Абрамовича зняли санкції?!", — написав Зозуля.

Зозуля розкритикував Шевченка
Зозуля розкритикував Шевченка
Зозуля наїхав на ФІФА
Зозуля наїхав на ФІФА

Раніше Зозуля розкритикував вибори у Національний олімпійський комітет (НОК) України через те, що туди обрали Нестора Шуфрича та Григорія Суркіса. Через скандал політики пішли з організації, проте Роман вважає, що це було зроблено лише для відведення очей. До речі, "Шева" також отримав посаду в НОК України, проте після громадського резонансу залишив Комітет.