Український рекордсмен відмовився потиснути руку іранцю на церемонії нагородження (відео)

Читать на русском
Автор
4473
Іван Чупринко не потиснув руку іранцю
Іван Чупринко не потиснув руку іранцю. Фото Screenshot

Спортсмен розуміє, де зроблено дрони, які практично щодня атакують Україну

У місті Сан-Сіті, Південно-Африканська Республіка (ПАР), завершився чемпіонат світу з класичного жиму лежачи. Українець Іван Чупринко забезпечив собі дві золоті нагороди у ваговій категорії до 74 кг. До речі, українець Павло Кордіяка став найсильнішою людиною Європи.

Українець тріумфував у класичному жимі лежачи та жимі лежачи в екіпіруванні та став абсолютним чемпіоном з новим світовим рекордом – 300,5 кг! Про це повідомляє пресслужба Спортивного комітету України у Facebook. Під час церемонії нагородження відбувся цікавий момент.

Український атлет відмовився потиснути руку іранському опонентові, який завоював "бронзу", хоча привітав срібного призера з ПАР. Іранець зніяковів, а українець із гордо піднятою головою слухав гімн України на його честь.

До речі, національна команда України здобула 8 нагород на турнірі, а чоловіча збірна стала третьою у загальному заліку.

Раніше повідомлялося, що український стронгмен Олексій Новіков виграв престижний турнір Rogue Invitational в Остіні (США).

Нагадаємо, українська спортсменка Катерина Іщенко опинилась серед переможців світового рейтингу Міжнародної федерації фітнесу та бодибілдингу.