Зірку німецького футболу пророкують на пост міністра спорту Туреччини після перемоги Ердогана на виборах

Читать на русском
Автор
520
Озіл є прихильником Ердогана
Озіл є прихильником Ердогана. Фото instagram.com/m10_official

Гравець давно підтримує турецького лідера

Зірковий ексфутболіст збірної Німеччини Месут Озіл може стати новим міністром спорту Туреччини в уряді Реджепа Ердогана після перемоги на виборах президента країни.

Про це повідомляє Bild із посиланням на турецькі ЗМІ. Гравець завершив свою професійну кар’єру в березні 2023 року, тому має можливість розпочати політичну кар’єру.

Найкращі гольові передачі Озіла у "Реалі"

Озил давно підтримує Ердогана, і з нагоди перемоги політика на президентських виборах написав у своїх акаунтах в соцмережах: "Слава богу".

При цьому за два дні до виборів футболіст, який має турецьке походження, опублікував фото з президентом Туреччини, де вони тиснуть один одному руки.

У 2019 році Ердоган був гостем на весіллі в Озіла, який неодноразово захоплено висловлювався про багаторічного лідера країни його походження. Крім того, ексгравець купив поряд із резиденцією президента в Стамбулі віллу за 10 млн доларів.

Раніше ексфутболіст збірної Німеччини емоційно привітав із днем народження дружину Аміне Гюльше, яка є переможницею конкурсу Міс Туреччина-2014.

Під час виступів за лондонський "Арсенал" Озіл відмовився йти на зниження зарплати, що допомогло б клубу впоратися з кризою, яка настала внаслідок коронавірусу.