"Шахтар" відкинув багатомільйонну пропозицію із Серії А по футболісту збірної України

Читать на русском
Автор
1610
Анатолій Трубін
Анатолій Трубін. Фото ФК Шахтар

Гірники не стали продавати основного воротаря

Взимку "Шахтар" отримував багатомільйонну пропозицію від "Удінезе" щодо воротаря збірної України Анатолія Трубіна. У зимове трансферне вікно Гірники викупили у "Ворскли" перспективного голкіпера Дмитра Різника.

Про це повідомив журналіст Євген Кузьменко на своєму telegram-каналі. За інформацією джерела, команда Серії А зробила конкретну пропозицію Гірникам щодо воротаря у розмірі 6 млн євро. Донеччани відкинули пропозицію фріульців. Під час трансферної паузи ЗМІ повідомляли про інтерес до Трубіна з боку "Інтера" та "Ліверпуля".

"Особисто мені здається, що Трубін вже готовий робити наступний крок у своїй кар’єрі. Звичайно, маю на увазі переїзд до Європи, в одну з топ ліг. Взимку ходили чутки про зацікавленість у послугах Трубіна в Інтера та Ліверпуля. Але володію 100% інформацією, що в січні до офісу Шахтаря прилітала офіційна пропозиція від іншого італійського клубу – Удінезе. Фріульці готові були заплатити 6 млн євро. Шахтар відмовив", — написав Кузьменко.

Нагадаємо, "Шахтар" виграв чемпіонат України сезону 2022/23. У титульному поєдинку із "Дніпром-1" сталася масова бійка між гравцями.