"Дурдом": Ємельяненко одним словом описав путінську росію

Читать на русском
Автор
62174
Олександр Ємельяненко на шоу боїв у Москві
Олександр Ємельяненко на шоу боїв у Москві. Фото Screenshot

Відомий спортсмен вважає, що росіян спаюють алкоголем

Знаменитий російський боєць ММА Федір Ємельяненко висловився про "алкоспектакль" за участю його брата Олександра, який напередодні "переміг" блогера в Москві.

Федір вважає, що алкоголь проник у багато сфер рф, і навіть так звана еліта не соромиться показуватися п’яною на публіці, передає sport24.ru. Федір зазначив, що вихід до октагону його брата, який має великі проблеми з алкоголем, є злочином.

"Мені здається, це потрібно все забороняти в жорсткій формі. Хто цим займатиметься — прокуратура спільно з Міністерством спорту, Міністерство спорту спільно з федераціями та прокуратурою… Треба забороняти. Вже те, що Олександр виходить на бій у такому стані…"

Хрюнов (організатор шоу боїв у Москві) може говорити, що завгодно, що лікарі допустили. Ну, покажіть цих лікарів! Ця кримінальна справа — допустити людину в такому стані. У нас чомусь на роботу виходять – алкотестери стоять. А артисти дозволяють собі вийти п’яними під дією наркотиків. Спортсмени також уже. Дурдом. Так не має бути", — заявив Федір.

Нагадаємо, Ємельяненко у квітні переміг блогера Євгена Єршова, щоправда, у мережі поєдинок назвали постановочним. До цього Олександр влаштував п’яний дебош в аеропорту. Менеджер бійця повідомляв, що спортсмен спився у Москві.