"Біолабораторії у дії": банда єнотів атакувала російських пропагандистів

Читать на русском
Автор
790
Єноти, ілюстративне фото
Єноти, ілюстративне фото. Фото pixabay.com

Тваринам, схоже, набридла кремлівська пропаганда

Єноти перегризли кілька кабелів прокремлівському "спортивному" каналу "Матч ТВ" під час змагань з гольфу в Геленджику. До речі, журналіст цього каналу був посланий Книгою рекордів Гіннеса.

Про атаку єнотів на російський телеканал повідомляє телеграм-канал Baza. За інформацією джерела, всі докази вказують на те, що банда єнотів перегризла кілька кабелів, через що в пересувній телевізійній станції зник сигнал, а у операторів просто перестали працювати дві камери.

"Канал розпочав власне розслідування — зараз кабелі проходять експертизу, але поки всі підозри впали на організоване угруповання місцевих єнотів. За словами техніків перед пригодою вони постійно зустрічали єнотів, які бігають якраз в районі місця злочину", — повідомило джерело.

Зазначимо, проблеми було усунено до старту чергових змагань, інцидент не вплинув на трансляцію. "Матч ТВ" оцінив збитки від єнотів у 700 тисяч рублів (близько 320 тисяч грн).

У мережі висміяли інцидент. Користувачі згадали і про херсонського єнота, і про біолабораторії, якими лякають росіян.

У мережі висміяли атаку єнотів на російських пропагандистський канал
У мережі висміяли атаку єнотів на російських пропагандистський канал

Зазначимо, після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну спортивний телеканал "Матч ТВ" перетворився на пропагандистський.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти викрали з Херсонського зоопарку єнота. Загарбники використовують тварину з метою пропаганди.