Ярмоленко проти Мілевського: відео прощального матчу Селезньова

Читать на русском
Автор
2497
Прощальний матч Євгена Селезньова
Прощальний матч Євгена Селезньова. Фото youtube.com/@FootballHubUA

В Ужгороді зустрілися відомі футболісти, воїни та знаменитості

У вівторок, 6 червня, відбувся прощальний матч знаменитого українського футболіста Євгена Селезньова. Поєдинок пройшов під гаслом "Моя Україна – від Донецька до Ужгорода".

Повне відео матчу доступне на YouTube-каналі Football Hub. Гра проходила в Ужгороді на стадіоні "Авангард" та завершилася з рахунком 8:8, Євген забив 5 м'ячів.

Повне відео прощального матчу Євгена Селезньова

У грі візьмуть участь представники трьох футбольних поколінь, зірки шоубізнесу, актори Студії Квартал 95 та українські військові. Свій прощальний матч Селезньов присвячує українським захисникам та захисницям. Усі зібрані кошти під час гри будуть перераховані до благодійного фонду "Незламна Україна" на потреби військових.

Напередодні Football Hub опублікував склади команд. Цікаво, що за "Біло-блакитних" зіграє Андрій Ярмоленко, а за "Помаранчевих" Артем Мілевський. Таким чином, ексдинамівці можуть зіграти один проти одного. Додамо, що у команді Мілевського знайшлося місце і синові Селезньова Руслану.

Склади команд:

Склади команд на прощальний матч Євгена Селезньова
Склади команд на прощальний матч Євгена Селезньова

Нагадаємо, Селезньов перейшов на українську мову після початку повномасштабного вторгнення рф. Ексфорвард збірної України зазначив, що після 24 лютого 2022 року у нього змінилася свідомість.