Ломаченко обурив українців відвідуванням улюбленого росіянами монастиря (фото)

Читать на русском
Автор
775
Ломаченко порадував росіян знімками
Ломаченко порадував росіян знімками. Фото Screenshot

Боксер вирушив до Греції

Український боксер Василь Ломаченко після поразки від Девіна Хейні в поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі відвідав монастир на Святій горі Афон.

Відповідне фото спортсмен опублікував у Facebook та Instagram. На знімках із Греції він сидить на сходах та з філософським поглядом дивиться в далечінь.

Знімки викликали захоплення в російських фанатів боксера, чий обліковий запис в Instagram заблокований в Україні. Нагадаємо, що гора Афон – улюблене місце паломництва в багатьох православних росіян.

"Василю, ти для нас чемпіон", "Ми, росіяни, вболіваємо за тебе! Ти наш православний брат!", "Василю, просто ж усвідомте що ви залишили величезний слід у 21 столітті. Ваше ім'я і прізвище ніколи вже не помре. Їх пронесуть багато і багато поколінь".

Водночас, укаринці обурилися, що Ломаченко нічого не пише про підірвану росіянами греблю на Каховській ГЕС:

"Це не так уже далеко від Одеси, а ти й надалі пропагуєш москальський патріархат, і з аудиторією в 2,2 млн людей жодного слова не сказав за російську агресію".

Нагадаємо, що бій Ломаченко — Хейні закінчився скандальною перемогою останнього. В 10-му раунді суддя Дейв Моретті присудив перемогу американцю, хоча той начисто програв трихвилинку.

Команда українця подала протест на рішення суддів. Про спірний характер успіху американця свідчить і докладна статистика бою.

У світі боксу загалом вважають, що Ломаченко заслуговував на нічию.