"рф не прогинається": екстренер збірної України з хокею вимагає повернути росію на ЧС

Читать на русском
Автор
3023
Назаров вважає, що так буде краще всім
Назаров вважає, що так буде краще всім. Фото hcnh.ru

Екскерманич "Донбасу" навів сміхотворний привід

Колишній головний тренер збірної України з хокею Андрій Назаров вимагає повернути росію на чемпіонат світу. Нагадаємо, Міжнародна федерація хокею (IIHF) усунула збірні росії та Білорусі від участі в усіх міжнародних турнірах, що проходять під егідою організації.

Про це він заявив сайту Чемпионат. За його словами, президенту IIHF Люку Тардіфу час вникнути в "специфіку російської мови, російської культури та російського спорту".

Латвія виграла бронзові медалі на ЧС-2023 з хокею

"росія ні перед ким не прогинається і ніколи не прогнеться, чим швидше французький управлінець це зрозуміє, тим краще всім, у тому числі всьому світовому хокею", — вважає Назаров.

Екскерманич збірної України з рф також привітав своїх співвітчизників з днем росії, закликавши "любити і пишатися своєю мовою і своєю батьківщиною".

У лютому 2023 року IIHF продовжила усунення росіян на весь сезон-2023/24. Після цього дворазовий олімпійський чемпіон, депутат Держдуми рф В’ячеслав Фетісов заявив про те, що транслювати та обговорювати чемпіонат світу з хокею в росії — це злочин.

Раніше повідомлялося про інцидент із футболкою з написом "росія" на ЧС-2023.