Динамівське серце: Ярмоленко отримав привабливу пропозицію від київського клубу

Читать на русском
Автор
8247
Андрій Ярмоленко
Андрій Ярмоленко. Фото ФК Динамо (Київ)

Український футболіст може повернутися до рідного клубу

Вінгер збірної України Андрій Ярмоленко, який тільки-но став вільним агентом, отримав пропозицію повернутися до київського "Динамо".

Про це повідомляє telegram-канал "Динамо Київ Inside". За інформацією джерела, Біло-сині підпишуть угоду із віковим півзахисником після червневих матчів збірної України. Андрію запропонували контракт на один рік із можливістю пролонгації ще на один сезон. Крім того, 33-річному хавбеку національної команди запропонували посаду спортивного директора після закінчення кар’єри футболіста.

"Ярмоленко та "Динамо". Вихідні умови такі: контракт 1+1. Після його закінчення — посада спортивного директора клубу. Угода буде підписана після матчів збірних", — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу отримав пропозиції одразу від кількох закордонних клубів.

Нагадаємо, легендарний тренер "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував невдачі київського клубу в сезоні 2022/23, за підсумками якого Біло-сині посіли лише четверте місце у турнірній таблиці УПЛ.