Вчинок захопив мережу: українські спортсмени показали козацький дух на чемпіонаті світу (відео)

Читать на русском
Автор
4401
Українські веслярі здивували всіх, фінішувавши фактично під водою
Українські веслярі здивували всіх, фінішувавши фактично під водою. Фото facebook.com/dragonboat2019TH

Виступ українців порадував місцеву публіку

Неймовірний фініш вдався українцям на чемпіонаті світу з веслування на човнах "Дракон" у Таїланді. Напередодні Міжнародна федерація каное не допустила росіян до змагань.

Про дивовижний фініш наших веслярів повідомляє пресслужба Спортивного комітету України у Facebook. Синьо-жовті не потрапили на подіум на дистанції 2000 метрів, проте захопили публіку, пропливши останні кілька сотень метрів дистанції фактично під водою. Відео з героїчним фінішем українців стало хітом у мережі.

Повідомляється, що "Дракон" українців на повороті накрило хвилею суперників, через що нашій команді довелося 200 метрів веслувати під водою. Українці не зупинилися і посіли шосте місце із 9 учасників фіналу.

"Боротися до кінця! Дуже незвично українці долали останні із 2000 метрів у відкритому класі на чемпіонату світу з веслування на човнах "Дракон". Та вони не здалися, продовжили боротьбу і фінішували з 6 результатом із-поміж 9 команд. Браво за характер!", — йдеться у повідомленні Спортивного комітету.

У мережі із захопленням сприйняли виступ нашої команди. Користувачі зазначили, що українці проявили бійцівський характер на турнірі, а їхній фініш назавжди увійде в історію.

Раніше повідомлялося, що український легкоатлет Владислав Шепелєв захопив мережу на чемпіонаті України.

Нагадаємо, бельгійська легкоатлетка фінішувала останньою, проте стала героєм нації.