Петраков знову закотив істерику після невинного питання журналіста (відео)

Читать на русском
Автор
1358
Олександр Петраков
Олександр Петраков. Фото Screenshot

Український фахівець має великі проблеми при спілкуванні зі ЗМІ

Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков продовжує сперечатися із журналістами. У березні наставник нахамив представнику ЗМІ.

Відповідний коментар Петракова наводить пресслужба збірної Вірменії на своєму YouTube-каналі. Після матчу з Туреччиною (1:1) у відборі ЧЄ-2024 один із журналістів поцікавився, з чим пов’язана заміна Вахана Бічахчана. Олександр назвав питання "дивним", заявивши, що він головний тренер команди й він ухвалює рішення.

– Питання про Вахана Бічахчана. Чи була пов’язана його заміна з тим, що він зазнав травми. Тому що ми бачили, що він мав проблеми з рукою. Якщо ні, то чому так склалося, що його замінили, а не Лукаса Селарраяна?

Чому? Тому що я головний тренер. Питання трохи дивне, якщо сказати відверто. Я ухвалюю рішення, десь виходить, десь помиляюся, я ж беру на себе відповідальність. А коли ви сидите і не під тиском, то вам здається, що можна було зіграти так чи інакше. Коли люди сидять на дивані й говорять, як потрібно зіграти, які зробити заміни – вважаю, це неправильно.

У нього боліла рука, він утомився. У мене є хороший футболіст, його друг Артур Серобян. Молодий футболіст, який перейшов до португальського чемпіонату. Я довірив, що дав йому можливість вийти на заміну. Що я зробив неправильно чи погано? – сказав Петраков.

Огляд матчу Туреччина — Вірменія

Нагадаэмо, після переходу до збірної Вірменії Петраков раптово заговорив кремлівськими наративами, через що на нього посипалася критика з України.