"Витер ноги об росію": в рф затаврували "зрадником" хокеїста збірної, який виступив проти війни

Читать на русском
Автор
614
Микита Задоров та Юрій Дудь
Микита Задоров та Юрій Дудь. Фото Screenshot

Російський хокеїст відкрито виступає проти вторгнення рф в Україну

Олімпійський чемпіон з хокею і колишній депутат Держдуми думи росії Андрій Коваленко заявив, що хокеїст "Калгарі Флеймз" і збірної рф Микита Задоров в інтерв’ю Юрію Дудю витер ноги про російський народ.

Відповідний коментар Коваленко доступний на сайті russia-hockey.ru. Крім того, Андрій порадив Микиті з’їздити на Донбас, "щоб мізки стали на місце і щоб уникнути ганьби у своїй країні". Крім того, колишній хокеїст згадав про легенду НХЛ Домініка Гашека, який підтримує Україну після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

"Колись Домінік був великим воротарем — і він хоча б не витирає ноги об свій народ. На критиці спецоперації та росії Гашек тупо їде на лижах, роблячи собі політичну кар’єру в Чехії. Бог йому суддя.

Але те, що, напевно, можна пробачити Гашеку, не можна пробачити Задорову. Жодної спроби зрозуміти свій народ та свою державу! І звинувачення у клептократії з країни, де президент частіше спілкується з іншими світами та, здається, у маразмі. Ганьба! — заявив Коваленко.

Раніше в росії образили Гашека, який закликав НХЛ платити Україні мільярди доларів через свою пасивну політику щодо російських хокеїстів.