"рф тяжко": російський топчиновник поскаржився на масову втечу "малодушних" з країни

Читать на русском
Автор
670
Одес Байсултанов
Одес Байсултанов. Фото matchtv.ru

Російські спортсмени масово тікають із росії

Заступник міністра спорту рф Одес Байсултанов назвав спортсменів, що тікають із країни, малодушними. Цікаво, що російські атлети біжать навіть у Вануату.

Відповідна заява Байсултанова доступна на ТАСС. Одес заявив про "складну" ситуацію в країні, проте чомусь забув, що в проблемах винна сама російська влада.

"Моя особиста думка погана: поїхав – нехай там залишається. Але думка як регулятора – це особистий вибір кожного, де виступати й кого представляти. Коли підіймаються, кажуть – імениті спортсмени, але не треба забувати, хто їм допомагав, фінансував, доводив до цього великого стану. Але бігти, коли країні стало важко, — це малодушність", — сказав Байсултанов.

Додамо, у вересні в Мінспорту рф повідомили, що понад 100 російських спортсменів (у тому числі 55 представників олімпійських видів спорту) вирішили виступати за інші країни.

Нагадаємо, з росії втекла чемпіонка рф з плавання Софія Сподаренко. Нещодавно вона порадила росіянам не їхати на Олімпійські ігри у Парижі, які відбудуться у 2024 році.