Російський хокеїст упіймав путіна на брехні

Читать на русском
Автор
883
володимир путін
володимир путін. Фото kremlin.ru

Колишній спортсмен не побоявся розвінчати брехню путіна

Чемпіон світу з хокею, президент Федерації хокею Москви Андрій Ніколишин розвінчав брехню президента рф володимира путіна про відтік хокеїстів з росії. Напередодні в рф похвалилися, що наздогнали США за кількістю ковзанок.

Відповідний коментар Ніколишина доступний на YouTube-каналі "Слизький лід". Андрій докладно розповів, що ніякого відтоку хокеїстів за кордон немає, а з рф йде лише малий відсоток гравців.

"З приводу від’їзду молодих гравців за кордон — я можу сказати, що тільки в першості Москви випускається щорічно близько тисячі гравців, по всій країні — близько п’яти тисяч.

Виїхало за кордон – 100 людей. Це похибка. Мені не дуже зрозуміло, про який відтік гравців йдеться”, – сказав Ніколишин.

Напередодні глава кремля закликав зупинити потік російських хокеїстів за кордон, адже це нібито завдає шкоди росії. До речі, в мережі відзначили сміливість Ніколишина, який публічно присоромив путіна.

Нагадаємо, радянський хокеїст, дворазовий олімпійський чемпіон Борис Майоров назвав рішення путіна "беззаконням".

Раніше повідомлялося, що легенда хокею Домінік Гашек закликав НХЛ платити мільярди доларів Україні через те, що ліга не відмовилася від співпраці з росіянами. У рф тут же образили "друга України".