"Шахтар" з новим тренером дав бій "Барселоні": відеоогляд матчу Ліги чемпіонів

Читать на русском
Автор
2528
"Барселона" — "Шахтар"
"Барселона" — "Шахтар". Фото ФК Шахтар

Гірники програли каталонському гранду

У середу, 25 жовтня, донецький "Шахтар" зіграв із "Барселоною" у 3-му турі групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2023/24. Напередодні "Шахтар" змінив головного тренера — замість Даріо Срни команду очолив Маріно Пушич.

Зустріч відбулася у Барселоні (Іспанія) на стадіоні "Олімпік Льюїс Компаніс" та завершилася з рахунком 2:1 на користь каталонців. Про це повідомляє "Телеграф".

"Барселона" через травми підійшла до гри в неоптимальному складі. Проте молодь каталонців повозила донеччан ще в першому таймі. На 28-й хвилині оборона Гірників здригнулася — Лопес, уникнувши положення поза грою, пробив у поперечину, після чого Ферран Торрес без опору захисників прошив Різника в ближньому бою. Ще за 8 хвилин Фермін Лопес гарматним ударом з лінії штрафного подвоїв перевагу господарів.

На початку другого тайму Гірники провели вдалу контратаку, наконечником якої виступив Георгій Судаков. Донеччани виглядали непогано і навіть могли зрівняти рахунок, але нашим футболістам не вистачило точності.

"Барселона" – "Шахтар" – 2:1

Голи: Ф.Торрес (28), Лопес (36) – Судаков (62)

Попередження: Ф.Торрес (43), Бальде (75) – Конопля (72), Бондар (87)

"Барселона": тер Стеген, Алонсо (Бальде, 70), І.Мартінес (Крістенсен, 82), Араухо, Канселу, Гюндоган, Ромеу, Лопес (Касадо, 82), Фелікс (Гію, 75), Ф.Торрес, Ямаль.

"Шахтар": Різник, Конопля, Бондар, Матвієнко, Азаров, Степаненко (Егіналду, 93), Бондаренко, Судаков, Зубков, Криськів (Невертон, 63), Сікан (Келсі, 70).

Статистика матчу Барселона - Шахтар
Статистика матчу Барселона - Шахтар

Повний відеоогляд матчу "Барселона" — "Шахтар":

До цього команди зустрічалися між собою 9 разів. 6 перемог на рахунку Синьо-гранатових, 2 рази перемагали Гірники.

Нагадаємо, "Шахтар" на старті Ліги чемпіонів програв "Порту" (1:3), після чого обіграв "Антверпен" (3:2). "Барса", у свою чергу, здобула дві перемоги над португальцями (1:0) та бельгійцями (5:0). У наступному турі каталонці знову зіграють проти Гірників (07:11). З розкладом, результатами та відеооглядами всіх матчів групового етапу ЛЧ можна ознайомитись на сайті "Телеграф".