"Ополчилися проти Росії": російський тренер став посміховиськом, розповівши про підступний Захід

Читати російською
Автор

Футбольний фахівець розповів, як західний світ принижує Росію

Заслужений тренер Росії Гаджі Гаджієв висловився про умови допуску росіян на Олімпіаду-2024 у Парижі.

Відповідну заяву футбольного тренера наводить РБ-Спорт. Гаджієв вважає, що країни Заходу воюють із РФ, використовуючи спорт. Він вважає, що їхати на Олімпійські ігри в нейтральному статусі є зрадою, адже "батьківщина зараз важливіша за будь-яку золоту медаль". До речі, Гаджі назвав тих, хто думає інакше, "виродками".

"Зараз ми бачимо, як Західна Європа і США ведуть проти нашої країни війну. Називаймо речі своїми іменами: можна говорити про дискримінацію, обмеження, інші речі, але насправді всі вони ополчилися проти Росії й ведуть війну.

У цій ситуації виступати під якимись прапорами, на умовах, придуманих МОК, я ніколи не став би. Тому що Батьківщина зараз важливіша за будь-яку золоту медаль.

Думаю, такої ж позиції дотримуються ті, хто народився та виріс у повоєнний час ХХ століття. Звичайно, є інші, відсотків 10-15, які думають інакше – у сім’ї, як то кажуть, не без виродка ”, — заявив Гаджієв.

У мережі лише посміялися зі слів 78-річного Гаджієва. Один із користувачів назвав заяву тренера ганьбою.

Нагадаємо, Міжнародний олімпійський комітет (МОК) оголосив про допуск російських спортсменів до Ігор у Парижі в нейтральному статусі та з деякими умовами. Після цього Україна може оголосити про бойкот змагань, а в Чехії показали, як має виглядати форма спортсменів із країн-агресорів.