"Багато танків. І я – між ними": футболіст розповів про віщий сон про війну в Україні

Читать на русском
Автор
Пітер Одемвінгіе
Пітер Одемвінгіе. Фото Чемпіонат

Нігерійський футболіст має паспорт РФ

Колишній футболіст збірної Нігерії Пітер Одемвінгіе, який пограв за низку російських клубів, розповів про віщий сон про війну в Україні. Після нього РФ повномасштабно вдерлася в Україну.

Відповідну заяву Одемвінгіе наводить "Чемпіонат". Також Пітер зазначив, що щось схоже з ним сталося до пандемії.

"До деталей я не можу вдаватися, вникати. Але перед початком ситуації між Росією та Україною, ще в січні, мені снилися танки, багато танків. І я — між ними.

Раніше, 2020 року, коли людей почали закривати в пандемію, теж була пара пророчих снів. Я прямо відчував, що хтось зі мною спілкувався вночі кілька разів. І цей хтось казав, що настають великі зміни у світі. Цю систему потім описав Шваб (німецький економіст — Ред.) У книзі Great Reset.

Я не дивувався з того, що відбувалося. Глобалістська програма йде крок за кроком. Відбуваються кризи, які створюються людьми, я в цьому впевнений на 100%. Все це веде світ у недобре майбутнє", — заявив Одемвінгіе.

Одемвінгіе є вихованцем "КАМАЗа" та ЦСКА (Москва). У РФ нігерієць грав за "Локомотив" (Москва) з 2007 по 2010 рік.

Нагадаємо, весь російський футбол потрапив під санкції через повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Нещодавно УЄФА спробував повернути на міжнародну арену юнацькі команди Росії, але зіткнувся із жорсткою реакцією європейських країн.