У РФ заявили про перемогу на чемпіонаті світу, але їх туди не пустили

Читать на русском
Автор
2809
Матвій Мічков
Матвій Мічков. Фото КХЛ

Російський хокеїст упевнений, що виграв би турнір

Нападник "Сочі" Матвій Мічков заявив, що Росія виграла б молодіжний чемпіонат світу-2023, якби їх туди пустили.

Відповідну заяву російського хокеїста наводить "Матч ТВ". Спортсмен зазначив, що РФ виграла б турнір, адже російські гравці 2004 року народження нібито виграли усе. Крім того, він додав, що Росія відсторонена від міжнародного хокею через "політичні справи, які його не стосуються".

— Багато північноамериканських ЗМІ складали свої версії, якою могла бути збірна Росії на цьому МЧМ. Що ні склад, то Dream Team. Ви розумієте, що в нас могла б зібратися божевільна команда?

— Так звичайно! Ми по 2004 року народження у всіх вигравали. Реально, жодного матчу немає із поразкою. Ми перемагали всіх. У нас була чудова команда із сильним духом. І якби ми виступали на цьому молодіжному чемпіонаті світу, то його виграли б, – сказав Мічков.

У мережі лише посміялися з чергового побєдобєсія у РФ. Один із користувачів пожартував, що російським хокеїстам потрібно видати призові за "перемогу".

Зазначимо, востаннє збірна РФ вигравала МЧМ із хокею у 2011 році. Додамо, що росіянин збрехав про непереможність свого покоління. У 2021 році у фіналі юніорського чемпіонату світу U18 збірна Росії програла команді Канади (3:5).

Раніше повідомлялося, що Китай відмовився брати участь у хокейному турнірі у РФ. Це не вперше, коли у Піднебесній забороняють своїм спортсменам їхати на "міжнародні" змагання у Росії.