Український футболіст зізнався, як перетнув кордон після початку великої війни

Читать на русском
Автор
724
Михайло Месхі
Михайло Месхі. Фото instagram.com/michel_meskhi

Спортсмен знаходився поряд із кордоном

Півзахисник угорського "Кечкемету" Михайло Месхі зізнався, як перетнув кордон України після початку повномасштабного вторгнення РФ. Раніше футболіст "Шахтаря" втік з України до Росії.

Відповідне інтерв’ю колишнього футболіста "Минаю" наводить Tribuna.com. За словами гравця, він встиг виїхати із сім’єю до Угорщини законно до введення воєнного стану.

Месхі розповів, що виїхав з України без грошей, маючи чинний контракт із "Минаєм". Пізніше закарпатський клуб пішов назустріч футболістові та дав добро на його перехід у "Кечкемет".

"До кордону нам було буквально 15 хвилин – і ми встигли проїхати до того, як закрили виїзд усім чоловікам. Це болюча тема для мене, але в той момент я міркував тільки про безпеку своєї сім’ї.

Ми їхали в нікуди, бо грошей особливо не було, і ми зупинилися у мого друга Рябенка Данила. Він тоді був воротарем в моїй минулій команді "Мезекевешд". Жили у нього близько пів року”, — розповів футболіст.

Нагадаємо, багато українських футболістів, які виїхали за кордон незаконно, потрапили до списку ухилянтів від Міністерства молоді та спорту, проте їх карати не будуть.

Раніше повідомлялося, що півзахисник "Шахтаря" U-19 Олександр Роспутько не повернувся з командою до України після виїзду до Бельгії на єврокубковий матч із "Антверпеном" (2:1). Як виявилось, гравець попросив політичного притулку у РФ.