Гостомель відвоюємо! Заява українських бійців

Читать на русском
Автор
4714
Росіяни обстрілювали Гостомель ще вдень
Росіяни обстрілювали Гостомель ще вдень. Фото zn.ua

Під час бою за Гостомель українські військові знищили взвод окупантів

Українські гвардійці знищили більше взводу росіян під час бою за Гостомель і можуть відвоювати його назад

Таку заяву зробив прес-офіцер Бригади швидкого реагування Нацгвардії Харітон Старський.

"Нелегкий день. У Гостомелі зараз перебуває в один батальйон диких (прилетіла штурмова авіація, також 34 вертольоти, з них ми точно збили три, за іншими даними п’ять). Ми забрали прапор і відійшли з мінімальними втратами, коли закінчилися ПЗРК і БК для З/У. Наша арта і винищувачі відпрягли базу і злітку, працювали за рас десантом.

З його слів, українські військові обов’язково відвоюють Гостомель назад.

"На цей момент ударна міць бригади утримує ворога в іншому місці, тому за гелікоптерами відпрацювали мінімальними силами. Переважно лютували звичайні українські терміновики з батальйону забезпечення. Недарма підготували його в кращих традиціях Гостомелю. За моїми підрахунками, під час бою знищили більше. справжні воїни, всі затято сьогодні повоювали і б’ються до перемоги без зволікань. Гостомель обов’язково відвоюємо!", — Заявив він.

Раніше повідомлялося, що 20 вертольотів КА-52 та Мі-8 Росії висадили десант на аеродромі Гостомель. Вівся бій. Президент України Володимир Зеленський повідомляв, що ворожий десант у Держтомелі блокують. Війська отримали наказ на його знищення.

Як повідомлялося, рано вранці 24 лютого президент Російської Федерації Володимир Путін оголосив про початок "військової спецоперації" проти України.

Незабаром після цього у різних містах України сталися вибухи. Україна вже втратила кількох військовослужбовців та мирних жителів.

"Телеграф" збирає та публікує в режимі онлайн усі ключові події в Україні та світі у зв’язку з російським нападом у матеріалі "Війна: війська Путіна прорвали кордон, Росія веде обстріл міст по всій карті України".