Інцидент з американським дроном: лавров заявив, що США самі винні

Читать на русском
Автор
532
Дрон MQ-9 Reaper
Дрон MQ-9 Reaper. Фото U.S.Air Force photo

лавров накинувся на США зі звинуваченнями

Після збиття американського безпілотника над Чорним морем у росії вирішили ще й накинутися зі звинуваченнями на США. Там закинули американцям недотримання встановлених росією обмежень.

Про це пише "NV" з посиланням на російських пропагандистів.

Так, у коментарі росЗМІ глава МЗС росії сергій лавров на тлі інциденту над Чорним морем заявив, що США начебто "повністю ігнорують той факт", що після початку війни російські військові оголосили відповідні райони Чорного моря "районами з обмеженим статусом для використання будь-якої авіації".

"Будь-які інциденти, які провокують зіткнення між двома великими ядерними державами, завжди становлять великий ризик", — передає видання слова лаврова.

Нагадаємо, що 14 березня у небі над нейтральними водами (за 120 км від території окупованого Криму) російські винищувачі пошкодили американський розвідувальний БПЛА MQ-9 Reaper. Результатом стало його падіння та затоплення у морі. У росії намагаються заперечувати свої агресивні дії, однак у США вже заявили, що покажуть, як російський літак збив їхній безпілотник, завдяки запису відео з бортових камер.