Буданов прокоментував свою "загибель" і розповів про "загін безсмертних"

Читать на русском
Автор
7093
Кирило Буданов продовжує виконувати свої обов'язки Новина оновлена 19 червня 2023, 19:13
Кирило Буданов продовжує виконувати свої обов'язки. Фото Скріншот відео

Глава ГУР висміяв заяви ворожих пропагандистів

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов прокоментував російські фейки про його нібито важке поранення та смерть.

В інтерв'ю Kyiv Post головний український розвідник повідомив, що ставиться до цієї ситуації з гумором.

"Зараз в Україні створюється спеціальний загін безсмертних командувачів – Валерій Залужний, я, Степан Бандера, Симон Петлюра, Іван Мазепа. Тому у росіян та їх пропагандистів ще буде дуже багато роботи в нервовій, істеричній обстановці. Загін безсмертних уночі приходитиме у сни до російських обивателям, які прагнули захопити Україну, та їх кошмарити", — сказав він.

Чутки про головного розвідника України почали розповсюджувати російські пропагандисти після ракетного удару по Києву 29 червня. На російському телебаченні навіть заявили, що про смерть Кирила Буданова нібито повідомили українські ЗМІ. А один із головних пропагандистів Кремля володимир соловйов повідомив, що глава української розвідки живий, але перебуває в комі і був транспортований до Німеччини з тяжкою травмою голови. Раніше пропагандисти заявляли, що нібито вбили одразу трьох воєначальників ЗСУ.

Раніше "Телеграф" розповідав, як Валерій Залужний реагує на російські фейки про свою загибель. Головнокомандувач ЗСУ не хотів ніяк коментувати безглузді чутки, але одна важлива деталь змусила його зробити публічну заяву.