Скандал зі "слугою народу" на Мальдівах: нардеп уже написав заяву Стефанчуку (фото)

Читать на русском
Автор
7596
Юрій Арістов
Юрій Арістов. Фото sluga-narodu.com

Нардеп ніяк не прокоментував відпочинок на Мальдівах та заяву на складання мандату

Народний депутат України від "Слуги народу" Юрій Арістов, якого спіймали на відпочинку на Мальдівах у дорогому готелі, написав заяву про складання своїх повноважень. Її обіцяють розглянути на найближчому пленарному засіданні.

Про це повідомив Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук. Арістов послався у заяві на п.1, ч.2, ст. 81 Конституції України та п.1, ст.4 Закону України "Про статус народного депутата України".

Нагадаємо, що причиною пильної уваги до нардепа Юрія Арістова став його відпочинок на Мальдівах у розпал війни. Він на кілька днів зупинився у готелі Waldorf Astoria Maldives, ніч у якому коштує від 100 до 323 тисячі гривень. Перебування підтвердили працівника готелю. Його дружина не змогла підтвердити цю інформацію, пославшись на те, що має своє особисте життя, а прес-секретар і зовсім попросила відправити офіційний інформаційний запит, який у результаті проігнорували. Наразі нардеп сам ніяк не прокоментував свій візит на Мальдіви.

Це не перший скандал, пов'язаний із сім'єю Юрія Арістова. Раніше його син опублікував фото, зроблене на тлі Кремля, а після виклади відео, на якому ганяє Києвом зі швидкістю 140 кілометрів на годину.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що нардеп Євген Мураєв отримав підозру у держзраді і йому загрожує до 15 років ув'язнення. Наразі скандальний народний депутат живе у Європі.