"Мало Чернігова?" У мережі обурені ідеєю провести виставку розбитої техніки у центрі Києва

Читать на русском
Автор
72710
На виставку вже приходять люди
На виставку вже приходять люди. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Люди бояться провокацій від агресора

Деяким українцям не подобається ідея проведення виставки розбитої військової техніки у центрі Києва. Її організовують на честь Дня незалежності України.

У коментарях у соціальних мережах люди пишуть, що цей захід може зібрати велику кількість людей в одному місці, чим може скористатися ворог для провокацій.

На виставці буде представлено розбиту російську техніку. Задля її проведення рух автомобілів у центрі Києві був частково обмежений – від Богдана Хмельницького до Майдану Незалежності. Діятиме обмеження з 23:00 20 серпня до 23:30 28 серпня.

Вже першого дня виставки на техніку прийшли подивитися сотні киян.

Багато користувачів мережі не поділяють таку ідею і вважають, що замість такої виставки влада могла придумати щось інше. Люди побоюються, що у Києві може повторитися ситуація, що трапилася на вихідних у Чернігові — там ворожа ракета вдарила по будівлі музею, де відбувалася виставка дронів. Також дехто вважає, що нічого цікавого в розбитій ворожій техніці в центрі столиці немає.

Раніше "Телеграф" писав про те, що виставка знищеної техніки росіян також проходила до Дня Незалежності України та минулого року.