Побиття Дубінського у СІЗО: поліція оглянула депутата та зробила важливу заяву

Читать на русском
Автор
4403
Олександр Дубінський
Олександр Дубінський. Фото facebook.com/Слуга народу

У СІЗО прибула слідчо-оперативна група

У правоохоронних органах спростували заяву нардепа Дубінського про те, що його нібито побили в СІЗО. Там кажуть, що не знайшли на його тілі жодних ушкоджень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва. Там поінформували, що до них надійшло повідомлення від адвоката Дубінського, який заявив, що його підзахисний нібито зазнає побиття протягом двох діб.

"Слідчо-оперативна група поліції Києва прибула до пенітенціарної установи для зʼясування обставин події. За результатами перевірки, судово-медичного дослідження інформація, викладена у повідомленні, не підтвердилась", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що раніше народний депутат Олександр Дубінський, який перебуває у СІЗО за підозрою у державній зраді, заявив, що там йому завдали тілесних ушкоджень. Зі слів Дубінського, його побили невідомі.

"Була викликана швидка допомога, яка констатувала множинні гематоми, а також підозру на перелом ребра. Наразі Олександр Дубінський з адвокатами очікує на приїзд працівників поліції для складання акту про тілесні ушкодження ", — повідомили адвокати Дубінського.

Варто зазначити, що зараз Дубінський є фігурантом трьох справ — перша справа Дубінського стосується його виїзду за кордон під приводом батька на лікування. Під час поїздки подруга нардепа "спалила" його спільний з нею відпочинок у Барселоні. Друга справа проти нардепа – про організацію схеми для незаконного виїзду чоловіків за кордон.

13 листопада йому було вручено ще одну підозру, вже у справі про державну зраду.

Раніше ми писали про те, що Печерський суд Києва наклав арешт на майно Дубінського.