Український прапор на балконі вцілів після ракетного удару по дому: фото із Запоріжжя розлетілося по мережі (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 23 березня 2023, 13:53

На понівеченому будинку розвивається український символ

Вдень 22 березня російські окупанти завдали ударів по Запоріжжю. Ракета прилетіла до житлової багатоповерхівки, де на той момент перебували мирні громадяни. У частині квартир сталася пожежа і практично у всьому будинку вибиті вікна. Тим часом на одному з балконів зруйнованої дев'ятиповерхівки вцілів головний український символ.

У Telegram-каналі глави Офісу президента Андрія Єрмака було опубліковано фотографію понівеченого будинку, де на одному з поверхів на балконі розвивається вцілілий після атаки український прапор.

"Запоріжжя. За теракти буде відповідь", — написав Єрмак у підписі під фотографією з прапором.

Зазначимо, що внаслідок сьогоднішньої атаки постраждали 25 людей. З них троє перебувають у важкому стані, ще 19 – у середньому та 3 – у легкому (з них двоє дітей). На жаль, одна постраждала внаслідок ракетного удару людина, яка перебувала у тяжкому стані, загинула.

Наразі під завалами зруйнованої багатоповерхівки залишаються люди. Пошуково-рятувальна операція продовжується.

Тим часом на думку спікера Повітряних сил, російські окупанти завдали удару по Запоріжжю з РСЗВ, ймовірно, "Торнадо-С". Оскільки від пуску до влучання минають лічені секунди, сигнал повітряної тривоги пролунав у місті пізніше.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в ніч проти 22 березня російські загарбники атакували українські міста дронами. Загалом окупанти запустили 21 безпілотник, з яких 16 вдалося знищити.