Нестаріюча красуня: 60-річна Демі Мур затьмарила всіх на вечірці у Лос-Анджелесі (фото)

Читать на русском
Автор
8284
Американська актриса Демі Мур
Американська актриса Демі Мур. Фото Getty Images

Зірка фільму "Солдат Джейн" викликала фурор у вбранні відомого бренду

Знаменита американська актриса Демі Мур може похвалитися не лише українською вишиванкою у своєму гардеробі. Зірка фільмів "Привид" та "Солдат Джейн" є шанувальницею брендів та частою гостею модних показів.

Днями знаменитість, якій у листопаді виповниться 61 рік, з’явилася на коктейльній вечірці, влаштованій на честь модного бренду Schiaparelli у Лос-Анджелесі. Вона була в компанії своєї дочки Скаут Вілліс, яка з'явилась у шлюбі з Мур з актором Брюсом Віллісом.

Нестаріюча Демі була на зірковому заході в чорно-білому ансамблі від того ж Schiaparelli, який складався з вовняного светра та спідниці з принтом шкіряного оздоблення у вигляді літери S, що доповнює манжети та поділ. Вона поєднала вбрання з високими чоботями на шпильці до коліна та парою чорних колготок.

Демі Мур
Демі Мур була з голови до ніг у вбранні бренду Schiaparelli. Фото: Getty Images
демі мур Скаут Вілліс
Акторка з дочкою Скаут Вілліс. Фото: Getty Images
демі мур в білому жакеті
Фото: Getty Images

Раніше ми повідомляли, що у віці 75 років померла Ніна Матвієнко. Усього за два дні заслуженій артистці мало виповнитись 76 років. Ми писали докладніше про композиції, які завоювали серця українців і за які вони полюбили цю легендарну співачку. "Телеграф" розповідав, що відомо про творче та особисте життя легендарної Ніни Матвієнко.