Названо головного невдаху "Євробачення 2023"

Читать на русском
Автор
26078
Група Lord Of The Lost отримала лише 3 бали
Група Lord Of The Lost отримала лише 3 бали. Фото instagram.com/officiallordofthelost

Німці отримали мінімальну кількість балів цього року

Цієї суботи, 13 травня, відбувся 67 міжнародний пісенний конкурс "Євробачення 2023", яке пройшло від імені України на правах країни-переможниці минулого року. За результатами голосування останнє місце посів гурт з Німеччини — Lord Of The Lost із конкурсною піснею Blood & Glitter.

Попри свій вибуховий виступ у шоу, німцям не вдалося піднятися вище 26 місця. Так, рокерам національне журі поставило лише 3 бали, Хорватія опинилася на 25 місці з 11 балами, а 24 рядок посіла Польща з 12 балами.

Результати голосування глядачів також не врятували Lord Of The Lost від останнього місця, надавши групі 15 балів. Сумарна кількість балів у Німеччини становила 18 балів.

Бали від нацжурі країн-учасниць
Німеччина на останньому місці

Нагадаємо, що цьогорічним переможцем на "Євробаченні" стала Швеція. Співачка Loreen із піснею Tattoo здобула пісенний конкурс вже вдруге. У 2012 році її композиція Euphoria зуміла набрати максимальні 372 бали.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Україна у 2023 році посіла почесне шосте місце. Український гурт TVORCHI у фіналі "Євробачення" виконав пісню Heart of Steel і отримав від глядачів набагато більше балів, ніж від нацжурі країн-учасниць.

До речі, російські окупанти вирішили зіпсувати виступ наших хлопців. Прямо за 10 хвилин до виходу на сцену український дует TVORCHI дізналися, що їхнє рідне місто Тернопіль обстріляли. Музиканти одразу відреагували на новину в соціальних мережах та нагадали світу про те, що росія — країна-терорист, продовжує знищувати українські міста та вбивати мирних жителів.